sweet and salty brunch.jpg
brunch hela dagen
i samarbete med @pappapappadotter 

Säg hej till den bästa brunchen i city! 
Med söta och salta rätter som ni kommer älska.

Pocherat ägg med hollandaisesås, toast med lax, grillad briochebröd, pannkakor med lönnsirap , våffla med jordgubbssylt…och mycket mer! 

upptäck vår fantastiska meny
fika revolution
svensk

vi är dirty coco, Stockholms blommigaste fika destination och vårt uppdrag är att erbjuda dig en drömmig upplevelse i en sagolik miljö tillsammans med en meny utan dess like

DC Aug-30.jpg
vårt
uppdrag

vi på dirty coco tror att livet är för kort för tråkiga stunder & har därför gjort det vår livsmål att skapa miljöer där Fika blir en mer oförglömlig upplevelse.

vare sig du vill njuta av en god kopp kaffe, äta en chokladdessert eller en färsk Buddha Bowl, så kan du njuta av det i en ännu skönare mood och känna av vår kärlek till er

sagolik
inredning

vi har designat en lokal som är lätt att älska från första steget in. Fylld med mer än 11'000 blommor, unika möbler och en underbar inredning så kan vi stolt erbjuda dig 270kvm sagolik interiör.

 

varje hörna i lokalen har en berättelse och en selfie som aldrig kommer att svika dig.

 

så du kan ha kul, skapa fler minnen & njuta av en roligare upplevelse. 

DC Aug-24.jpg
meny
lekfull

vi har en passion för att skapa goda smaker och vackra upplägg, och garanterar att er mat smakar minst lika god som den ser ut!

på menyn finns färska Buddha Bowls, härliga Surdegs Toast, Choklad Desserter & Fika, samt gott Kaffe och olika varma och kalla Drycker.

missa inte våra signatur handgjorda Våfflor, Crêpes & Pannkakor 

dirty coco logo red-01.png
om

tack vare erfarenheterna från att ha drivit Choco Mania så har grundarna av dirty coco utvecklat arbetsprocesser som innebär att matsvinnet är nära noll %

maten tillagas och förbereds dagligen vilket garanterar att du alltid äter färskt, nyttigt och hjälper bidra till högre hållbarhet genom lägre matsvinn, vilket gör oss alla och planeten lite gladare .

DC Aug-17.jpg
vårt ansvar för ett
hållbart samhälle

vi har lovat oss själva att alltid göra saker på mer miljöhållbara sätt och att inte nöja oss med något halvbra för miljön.

du kan läsa mer om dirty coco's förbrukningsartiklar genom att klicka på knappen nedan och få veta hur vi bidrar till en grönare och skönare planet.

klicka på bilden

Forbidden Bowl loq.png

klicka på bilden

klicka på bilden

Islatte 1.png
Bella m. Nutella 3.png
Är du passionerad att driva eget?

vi expanderar och söker partners i hela Sverige

@dirtycoco